-zakelijk in gesprek -

Take the time it takes, so it takes less time.
– Ontfocus – 

Zakelijk in gesprek

Duurzaam inzetbare medewerkers

Ook op zoek naar duurzaam inzetbare medewerkers?

“Mensen presteren beter en zijn meer betrokken wanneer ze werken in overeenstemming met hun natuurlijke talenten!”

TMA helpt mensen hun talenten ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. Loopbaankeuzes worden overzichtelijker. Sneller de juiste mensen op de juiste plaats. Dat zorgt voor meer betrokkenheid en energie in de organisatie en een waardevollere samenwerking.

Neem contact op voor een offerte op maat.

- MEER WETEN -

Nieuwsgierig?

Wil jij moeilijke zaken makkelijk bespreekbaar maken? Durf jij kritisch naar je eigen patronen te kijken? Boek dan een sessie! Wil je eerst wat meer weten over Suzan? Even checken; staat haar stem me wel aan? Is dit wat ik zoek?  Met een belletje weet je al meer!

– ONTFOCUS – 

Wat klanten zeggen over mij

{

Door de coaching van Suzan ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij helpen om een betere balans te vinden tussen werk en privé. 

Suzan is een inspirerende, sterke persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd, door het stellen van de juiste vragen en haar mensenkennis komt ze in gesprekken snel tot de kern van het probleem. Ze houdt je een spiegel voor en nodigt je uit vertrouwen te hebben in jezelf. Ik ken weinig mensen die zo positief in het leven staan. Die benadering helpt je te relativeren en een remmende factor om te buigen naar een kans, een uitdaging. Ik kijk weer vooruit! 

Marco
Ondernemer 

{

Suzan heeft me geholpen met mijn zoektocht naar de juiste studie. Niet door meteen open dagen te bezoeken of studies te bekijken, maar door mezelf eerst beter te leren kennen.

Door het stellen van vragen en verschillende opdrachten liet ze me inzien wat ik echt leuk vind, waar ik goed in ben en wat ik nog kan verbeteren. Dit heeft me niet alleen geholpen met het vinden van een studie. Ik ben hierdoor beter bewust van wie ik ben en wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Dit was een waardevolle les die ik nooit zal vergeten.

Pepijn
Student 

– ONTFOCUS  – 

Wisdom begins with wonder

Bel me om de mogelijkheden te bespreken: 06 45498544