-Over mij -

Een wijde blik verruimt het denken

 

 

– Ontfocus –

Niet zoeken maar vinden

En vroeger?

Als klein meisje van 3 jaar oud, verraste ik mijn moeder met dode muizen. Klom vol trots de ladder op die tegen de nok van het huis stond. Liep ik weg op een familiefeestje, op onderzoek uit. En werd terug gebracht door de politie. Nieuwsgierig en ontdekkend.

Dat bleef. Later vooral in mijn beleving. Schrijven, toneelspelen. De grote mensenwereld had verwachtingen waar ik meende aan te moeten voldoen. Dat deed ik braaf. Ik ging van ontdekkend naar aanpassend. Geleidelijk leefde ik steeds meer het leven van een ander. Ik had het niet door.

Dat veranderde door een aantal pittige life-events. Het ontdekkende meisje was nog altijd daar en kwam langzaam weer tot bloei. De noodzaak van verandering werd pijnlijk zichtbaar. Ik ging weer toneel spelen. Liet mijn gevoel stromen. Nam ontslag en koos voor persoonlijke ontwikkeling. Een carrière switch volgde. Een scheiding. Kanker. En een nieuwe liefde. 

Ik doceer, leer, motiveer, coach, schrijf, luister, denk en voel. Naast mijn praktijk ben ik coach en docent binnen het MBO-onderwijs. Vakken als loopbaanleren, burgerschap en (persoonlijk)leiderschap zijn mijn vakgebied. Daarnaast zet ik me in voor kankerpatiënten als lid van de cliëntenraad van het Verbeeten Instituut.

Ik woon in een klein dorpje onder Tilburg. Een heerlijk rustige plek. Daar waar je direct in de bossen bent en binnen een half uur in de stad. Mijn drie kids (7-10-11) vergezellen me, samen met onze 2 goudvissen. Aan de keukentafel wordt alles met elkaar besproken, niets is te gek. We delen en voelen. En vinden een eigen mening belangrijk. Knuffelen zit in ons DNA.

Mijn vriend woont met zijn kinderen in Tilburg. Beiden hebben we co-ouderschap waardoor we 2 tot 5 dagen in de week samen zijn. Een ideale combi als je het mij vraagt. In onze vrije tijd wielrennen we graag samen. Volgend jaar gaan we de uitdaging aan met de Alpe d’Huzes.

Tekenen, schilderen en handletteren. Voor mij heerlijk om te doen. Communicatie, psychologie en coaching, interessante onderwerpen om naar te luisteren en over te lezen. Natuur met water, een ultieme plek om te ontspannen.

Wil je meer weten? Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek.

– ONTFOCUS – 

Mijn diensten

coaching sessie 1-op-1

Voel jij jezelf onzeker bij het voeren van een gesprek of vind je het moeilijk om een bepaald onderwerp aan te snijden? Bij mij is ieder onderwerp bespreekbaar, niets is te gek. We gaan op zoek naar wat bij jou past, zodat jij in actie kunt komen.

DUO coaching

Weet je niet waar het gesprek te beginnen of kom je er niet uit met je gesprekspartner? Heb je het idee dat enkel zelf aan de slag gaan niets oplevert? Neem dan je gesprekspartner mee voor een constructief gesprek.  

Zakelijk in gesprek

Je hebt het gevoel niet op je plek te zitten. Je kunt er niet exact de vinger op leggen wat dan wel. Je blijft rondjes dralen. Je merkt dat je energie lekt. Er moet iets veranderen, maar wat? Plan een loopbaangesprek.

WORKSHOP Communiceren, De basis

Het gesprek loopt niet. Je ervaart een lastige gesprekspartner. Je hebt het gevoel niet door te dringen. Of je voelt je onbegrepen. Ben jij klaar met leuren en wil je nu eindelijk een oplossing?

– ONTFOCUS  – 

Wisdom begins with wonder

Bel me om de mogelijkheden te bespreken: 06 45498544