- Hoe ik werk -

Het grootste risico is het risico van een risicoloos leven

 

 

– Ontfocus –

Hoe werk ik?

In gesprek wordt gebruik gemaakt van verschillende theorieën en gespreksstijlen. Niet ik, maar jij hebt de wijsheid in pacht. Neem mee waar je iets aan hebt en spreek uit wat schuurt.

Mijn rol is jou begeleiden naar communicatie die ertoe doet. Je krijgt meer energie, meer vertrouwen en kunt makkelijker keuzes maken. Hierdoor kan ook jij makkelijker moeilijke zaken bespreekbaar maken.
Prettig gesprek gewenst!

Wat ik doe
Ik luister, kijk, vraag en confronteer. Samen leggen we puzzelstukjes op zijn plek. Dat leert je een onderscheid te maken tussen denken en voelen. Tussen focus en ontfocus. Je leert hoe je gewoontes en vaardigheden ontwikkelt om moeilijke zaken makkelijk bespreekbaar te maken. Je loopt niet meer weg voor uitdagingen en emotionele momenten. Je kijkt ze aan.

Wat ik niet doe
Luisteren naar vingerwijzen en jou op een briefje DE oplossing aanreiken.

Scherp bevragen,
de consequenties

Weet waar je aan begint! Als je je scherp laat bevragen kom je soms achter meningen, aannames, oordelen of normen waarvan je niet wist dat je ze had. Dat kan enorm confronterend zijn en niet fijn voelen. Ik geloof dat daar waar de pijn zit je ook je groei vindt. Dat wat eerst beklemmend lijkt zorgt daarna voor extra ruimte. Een ruimte waarin jij jezelf herontdekt. Twijfel maakt plaats voor zelfvertrouwen. Met als resultaat, heldere keuzes, doordachte besluiten, makkelijkere en efficiëntere communicatie, betere resultaten,  grotere tevredenheid en meer zelfvertrouwen.
Ben jij er klaar voor?

“Jij denkt, ik scherp je denken aan.”

Eerst denken dan voelen vs Eerst voelen dan denken

– ONTFOCUS  – 

Wisdom begins with wonder

Bel me om de mogelijkheden te bespreken: 06 45498544