- REFERENTIES -

Als het leven je laat struikelen maak er dan een salto van

 

 

– ONTFOCUS – 

Wat klanten zeggen over mij

In de eerste twee gesprekken die ik met Suzan had merkte ik al snel dat ik antwoorden gaf op een aantal vragen die ik had. Suzan weet je op de juiste manier te prikkelen en bevragen, dat zet je direct aan het denken.

Bij mij is de TMA analyse afgenomen, omdat ik meer inzicht wilde in mijn talenten en kwaliteiten om een goede keuze te kunnen maken in mijn loopbaan. 

Het resultaat van deze analyse is echt verhelderend. Het geeft je inzichten op struikelblokken die er al lang zijn. De meeste mensen kunnen van zichtzelf al best een aantal goede competenties opnoemen, maar weten vaak niet waarom deze niet goed uit de verf komen of niet goed gezien worden. TMA gaf mij inzicht in de “ontkrachters” van mijn competenties. Het verdiepende gesprek met Suzan heeft ervoor gezorgd dat ik situaties veel beter kan plaatsen. Ik benader situaties nu op een andere manier.  Ik laat meer van me horen en word door mijn werkgever ingezet op mijn talent. Met als resultaat met meer energie en plezier aan het werk. Dit heeft gezorgd voor rust, waardoor ik ook thuis weer lekker in mijn vel zit.

Suzan heeft een prachtig eindrapport geleverd met waardevolle punten waarmee ik aan de slag ben gegaan. Het is een rapport wat ik er nog vaak even bij pak om te zien of ik op de goede weg ben. 

Martijn

Werknemer

 

In het begin stelde je veel vragen waar ik nog nooit over na had gedacht. Dat moest even landen. Om de 3 weken hadden we een kort gesprek van maximaal 30 minuten. Voor mij was dat een mooie frequentie om bewust bezig te zijn met mijn gedachten en de uitwerking op mijn gedrag. Het huiswerk dat ik kreeg heeft me echt een andere kijk gegeven op zaken.

Suzan, ik wil je bedanken voor je positiviteit en de inzichten die je me gegeven hebt. In de gesprekken realiseerde ik me welke voortgang ik maakte. Ik sta nu positiever in het leven, durf nieuwe zaken aan te gaan. Volgende maand start ik bij mijn nieuwe werkgever. Thuis reageer ik ook positiever richting de kinderen. Het gaat goed met ze, dat is heel fijn.
Ik doe nu ook regelmatig ademhalingsoefeningen en heb me nooit gerealiseerd hoeveel impact dat kan hebben.

Anoniem

(man)

Door de coaching van Suzan ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij helpen om een betere balans te vinden tussen werk en privé. 

Suzan is een inspirerende, sterke persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd, door het stellen van de juiste vragen en haar mensenkennis komt ze in gesprekken snel tot de kern van het probleem. Ze houdt je een spiegel voor en nodigt je uit vertrouwen te hebben in jezelf. Ik ken weinig mensen die zo positief in het leven staan. Die benadering helpt je te relativeren en een remmende factor om te buigen naar een kans, een uitdaging. Ik kijk weer vooruit! 

Marco
Ondernemer

Suzan luistert ECHT! Ik ben al bij meerdere coaches geweest. Wat Suzan anders maakt is dat het niet zwaar is, maar juist luchtig en logisch. Suzan laat je echt anders kijken naar hetzelfde. Ze confronteert je met je eigen overtuigingen en denkbeelden. En nee, dat is niet altijd prettig, wel nodig om blijvend te kunnen veranderen. Suzan kijkt heel goed naar wat IK nodig heb en doet niet aan “standaard”.  Bij Suzan heb ik het gevoel ertoe te doen. Met het geleerde kon ik direct aan de slag in de praktijk. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ga met vertrouwen een (ogenschijnlijk) lastig gesprek aan. Het is echt makkelijker dan ik altijd heb gedacht.

Lieke
Persoonlijk Leiderschap 

Wat een bijzonder en tof gesprek heb ik met Suzan gehad. Door de vragen die ze stelde werd ik aan het denken gezet en kon ik steeds een stapje zetten naar een nieuw perspectief. Het was een hele mooie mix van gesprek en bedenken hoe dit bij mij werkt. Super knap wat er in zo’n korte tijd teweeg gebracht kan worden. Dankjewel!

Lisette
Werknemer 

Suzan heeft me geholpen met mijn zoektocht naar de juiste studie. Niet door meteen open dagen te bezoeken of studies te bekijken, maar door mezelf eerst beter te leren kennen.

Door het stellen van vragen en verschillende opdrachten liet ze me inzien wat ik echt leuk vind, waar ik goed in ben en wat ik nog kan verbeteren. Dit heeft me niet alleen geholpen met het vinden van een studie. Ik ben hierdoor beter bewust van wie ik ben en wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Dit was een waardevolle les die ik nooit zal vergeten.

Pepijn
Student 

Vertrouwen, dat heb je nodig om je hart te durven luchten bij iemand. Suzan gaf mij dat vertrouwen waardoor ik meteen heel openlijk durfde te spreken over mijn gedachten en gevoelens.

Suzan probeert je zo objectief mogelijk te sturen, dat is echt een kracht, want zoiets is ontzettend moeilijk.

Het resultaat hiervan is dat je uiteindelijk echt zelf antwoord geeft op je eigen dilemma’s. Althans, dat denk je. Suzan weet natuurlijk precies welke tools ze in moet zitten om dit te realiseren maar ze maakt die tools haast onzichtbaar, ik als cliënt ben de hoofdpersoon, ik als hoofdpersoon moet zelf tot de inzichten komen en dat is me gelukt dankzij de onzichtbare “trucs” van Suzan. Ik ben je hier erg dankbaar voor!

Diede
Werknemer

– ONTFOCUS  – 

Wisdom begins with wonder

Bel me om de mogelijkheden te bespreken: 06 45498544