-persoonlijk in gesprek -

The questions we ask, shape the answers we get
– Ontfocus – 

Persoonlijk in gesprek

coaching sessie 1-op-1

Grenzeloos communiceren
Voel jij jezelf onzeker bij het voeren van een gesprek of vind je het moeilijk om een bepaald onderwerp aan te snijden? Bij mij is ieder onderwerp bespreekbaar, niets is te gek. We gaan op zoek naar wat bij jou past, zodat jij in actie kunt komen.

Boek een sessie met mij. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om het gesprek aan te gaan en te volbrengen.

LET OP: Dit kan zowel online als offline.

w

DUO coaching

Praktisch aan de slag. Maak moeilijke zaken  makkelijk bespreekbaar in de praktijk.

Weet je niet waar het gesprek te beginnen of kom je er niet uit met je gesprekspartner? Heb je het idee dat enkel zelf aan de slag gaan niets oplevert? Neem dan je gesprekspartner mee voor een constructief gesprek.

Informeer naar de mogelijkheden.

WORKSHOP Communiceren, De basis

Een beter gesprek begint bij jezelf

Het gesprek loopt niet. Je ervaart een lastige gesprekspartner. Je hebt het gevoel niet door te dringen. Of je voelt je onbegrepen.  Ben jij klaar met leuren en wil je nu eindelijk een oplossing? In deze workshop leer je waar de schoen wringt. Geen communicatietrucjes, maar de diepte in. Wat past bij jou!

Waar sta jij voor? Wat is voor jou van belang? Waar ga jij op “aan” of juist op “uit”. Wat triggert jou?

Dit is de basis voor een gesprek. Ben jij er klaar voor het gesprek aan te gaan? Ben jij bereid in de spiegel te kijken?

Na deze workshop kun jij makkelijker dat lastige gesprek voeren. Je gesprekken zijn beter, constructiever en aangenamer. Voor jou en voor de ander.
Win-Win dus.

Kom naar de workshop! Het is veel makkelijker dan het lijkt.

Workshop op aanvraag
Dagdeel 500 euro

Verlaag je investering en verhoog de impact! Stel zelf je groep samen.

(Minimaal 4 deelnemers)

- MEER WETEN -

Nieuwsgierig?

Wil jij moeilijke zaken makkelijk bespreekbaar maken? Durf jij kritisch naar je eigen patronen te kijken? Boek dan een sessie! Wil je eerst wat meer weten over Suzan? Even checken; staat haar stem me wel aan? Is dit wat ik zoek?  Met een belletje weet je al meer!

– ONTFOCUS – 

Wat klanten zeggen over mij

{

Door de coaching van Suzan ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij helpen om een betere balans te vinden tussen werk en privé. 

Suzan is een inspirerende, sterke persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd, door het stellen van de juiste vragen en haar mensenkennis komt ze in gesprekken snel tot de kern van het probleem. Ze houdt je een spiegel voor en nodigt je uit vertrouwen te hebben in jezelf. Ik ken weinig mensen die zo positief in het leven staan. Die benadering helpt je te relativeren en een remmende factor om te buigen naar een kans, een uitdaging. Ik kijk weer vooruit! 

Marco
Ondernemer 

{

Suzan luistert ECHT! Ik ben al bij meerdere coaches geweest. Wat Suzan anders maakt is dat het niet zwaar is, maar juist luchtig en logisch. Suzan laat je echt anders kijken naar hetzelfde. Ze confronteert je met je eigen overtuigingen en denkbeelden. En nee, dat is niet altijd prettig, wel nodig om blijvend te kunnen veranderen.

Suzan kijkt heel goed naar wat IK nodig heb en doet niet aan “standaard”.  Bij Suzan heb ik het gevoel ertoe te doen. Met het geleerde kon ik direct aan de slag in de praktijk. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ga met vertrouwen een (ogenschijnlijk) lastig gesprek aan. Het is echt makkelijker dan ik altijd heb gedacht.

Lieke
Persoonlijk Leiderschap 

– ONTFOCUS  – 

Wisdom begins with wonder

Bel me om de mogelijkheden te bespreken: 06 45498544